Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Един от битите на протеста студенти, Евгени Марчев, коментира

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Един от битите на протеста студенти, Евгени Марчев, коментира
Коментари Харесай

Един от битите студенти на протестите: Проверка доказа, че насилие не е имало. При управляващите грешки няма

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Един от битите на митинга студенти, Евгени Марчев, разяснява в предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв резултатите от инспекцията за митингите през есента. Проверката установи, че принуждение не е имало. 

" Няма полицейско принуждение, но министърът тогава сподели, че има открити 4-ма души в нарушаване и те са осъдени - това е основният миг. Сега излиза, че няма полицейско принуждение, а те не могат да си признаят какво тъкмо нарушаване е било установено.  

НСО отхвърли да даде записите. При ръководещите неточности няма, всичко се замаскира и се продължава напред, те по този начин работят. В нашата страна не се признава, че има неточност. 

Мутрите бият, пребиват, само че фотосите с момичето и гаврата с него, не знам дали съществува такова нещо някъде по света. Те знаят, че там има камери, те знаят, и са уверени, че отмъщение няма да има. Зависи от българския народ какво ще се случва. 

Инерцията не мисля, че е изгубена. Младите ще отидат да гласоподават, не знам до какъв брой българската съпротива е показала ясна стратегия кои са хората, които би трябвало да работят. Хората, които са на власт, са оневинени, а хората в съпротива - разединени. Надявам се българите да намерят своите хора, зад които да застанат и да им имат вяра. Българският народ е отчаян от остарели опити, а никой не е оправдал техните упования. 

Протестът сигурно е повлиял на доста хора и макар обезверението, се надявам хората да отидат да гласоподават, даже това да се случи, още веднъж да се борят за това, което желаят. В останалите страни е по този начин.

Трябва да се одобри, че да протестираш и изразяваш мнение не е нещо неприятно, а хората би трябвало да бъдат смели. Няма по какъв начин да чакаме бързи промени, изостанали сме по този начин или другояче и това ни е ориста, изоставаме от другите европейски страни, би трябвало да наваксаме, в случай че желаеме да бъдем конкурентни. Всяка страна лобира за близки до нея потребности, не мисля, че ние се борим за нашите ", разяснява студентът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР